Coaching

Welke pakketten biedt Schoolwhatsnext?

Direct naar het schoolaanbod klik hier

1 op 1 coaching

Bij de 1 op 1 coaching kun je terecht voor persoonlijke hulpvragen. Deze kunnen te maken hebben met iets waar je mee zit of waar je hulp bij nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan begeleiding bij het maken van een studiekeuze, maar ook hulp bij het aanleren van sociale vaardigheden. De intake is altijd gratis; daarna wordt het tarief voor de eerste begeleiding €45 per uur. 

Vervolgens betaal je slechts €35 per uur. 

1 op 1 self love coaching

The University of Self Love is een programma, dat speciaal is ontwikkeld voor jongeren die moeite hebben met het maken van belangrijke keuzes. Schoolwhatsnext biedt 1 op 1 coaching aan. Dit betekent dat je bij The University of Self Love alleen werkt aan je persoonlijke ontwikkeling op basis van het vergroten van jouw zelfvertrouwen, van zelfliefde en het behalen van doelen. 

De intake is altijd gratis; daarna wordt het tarief voor de eerste begeleiding €55 per uur. 

Vervolgens betaal je slechts € 47,50 per uur. 

Groepscoaching

Groepscoaching houdt in dat je samen in een groep werkt aan je persoonlijke ontwikkeling. Deze vindt 1 dag in de week plaats, waarbij je samen met de groep activiteiten uitvoert die betrekking hebben op het thema zelfliefde. De groepscoaching bestaat uit tien trainingen die online of fysiek zullen plaatsvinden. Bij deze activiteiten hebben we een leuke kortingsactie: 

Kom je namelijk met zijn tweeën ( bijvoorbeeld met je beste vriend of vriendin), dan betaal je tijdelijk samen €50; dat is dus €25 euro per persoon per  training.

Ben je alleen, dan betaal je €35 per training.